torstai 19. huhtikuuta 2018

Rakkautta, libilarismia ja distruptivismia



Rakkautta, libilarismia ja distruptivismia, kansalaiset!

Puolueita tulee, puolueita menee, puolueita jakaantuu. Politiikkako tylsää? Viime kesän erään puoluekokouksen tapahtumat alkavat olla jo so boring ja loppuun taputeltu. Nyt Paavo Väyrysen Kansalaispuolueella on jo peräti kolme hallitusta ja 30 jäsentä ja tutkintapyyntöjä poliisille yli omien tarpeitten. Jakaantumista ei tapahdu siis vain solujen eli biologian tasolla, vaan myös aatteellisessa eksistenssissä.

Nyt politiikan markkinoita tulee hämmentämään uusi (sic) puolue, jota hääräilevät Hjallis H. ja Mikael J., värittömän politiikan (ja joskus pääkaupungin yöelämän) ehdottomat väriläiskät.

Mikael J. on aivan oikea henkilö muodostamaan uuden rakkaudellisen ja libilaarisen ja distruptiivisen uuden uutukaisen puolueen sulostuttamaan ja raikastuttamaan tulevan kuuman kesän ummehduttamaa politiikan syksyä. Hän on  kehuskellut ex-kokkarikansanedustajaa, ex-sotekaupunginjohtajaa ja nyk. Pörriäisen"terveydenhuolloin ulkoistusten" johtajaa Lasse Männistöä politiikan disruption tuomisesta Suomeen.

Epäilemättä Kokoomus on Männistöllekin liian tylsä ja harmaa siinä vaiheessa kun rakkauden ja libiralismin puolue starttaa. Mielenkiintoista onkin se, kuinka monta lähtijää onkaan Kokoomuksessa ja Demareissa kesän tienoilla. Sotehäiriköitsijä, libertaristi Elina L., on varmaankin yksi Sekoomuksen pölyt taakseen jättäjä.

Joskus Hukkaputki -ohjelma lanseerasi uuden lastenlaulun: "Demari on pyöreä, demari on soikea, demari on porvari ihan oikea".

Kun demaristo ja kok-oikeisto alkavat nähtävästi jakaantua, niin olisko tämän poliittisen rintaman sopiva nimitys "soikeisto"?

Tosin sinisten varapj. Tiina E. olisi kyllä suomassa nämä kapinalliset jo valmiiseen puolueeseen, joka kaiketi lienee luettavan oikeistoon. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla tapahtumia. Varsinkin kun Hjallis H. on jo kiistänyt uuden puolueen perustamisen.

Jaa, niin siis mikä distruptio..? KVG: "Sekasorto, häiriö, hajaannus". Siinäpä se. Sitä meillä oli 100 vuotta sitten. Sitä meillä on nytkin luvassa.

Nyt on ilmeisesti linnut laulaneet jo nuoteista, että Hjallis jättää kokkarit. Ja uuden uljaan puolueen, siis kansanliikkeen tietysti, mukaan ovat hilautumassa Risto E.J. Penttilä, (nuorsuom.) ja Tuomas Enbuske (EK).

Voi politiikan kevät! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti