perjantai 20. huhtikuuta 2018

Kokoomus, Veikkaus, Tampere


Hjallis Harkimo siis irtisanoi sopimuksensa Kokoomuksen kanssa. Koska siellä nyt ei keskustella. Eihän individualisti tietty kestä porukkaa, jossa ei ääntään oikein saa kuuluville ja ei kykene ajamaan itselle tärkeitä (omia) asioita. Kansanedustajan hommakin lienee pian taputeltu samasta syystä, vaikka uutta puoluetta tai mitä lie onkin kasaamassa. Mutta hän onkin starttaaja. Ja jatkaja omissa pisneksissään, jos ne luistavat hyvin. Start up ja get out if not interesting.

Ja Jokeripisneshän luistaa. Harkimo sai 2016 Veikkauksesta hallituspaikan ohi sinne suunnitellun Timo Heinosen (kok tai sek), kun pääministerimme ilmeisesti niin hyväksi katsoi. Ja miksei olisi katsonut. Pisnesmiehet tekivät diilin. Minkä, heaven knows tai joku varmaan. Siellä Veikkauksessa inidividualisti Harkimo kyllä viihtyi, vaikka varmaankin oli kestämistä muiden eli epäkiinnostavien asioiden vatvomista kokouksissa (joista Harkimo sai sivutuloina 30.000 e). Hän erosi siitä viime vuoden lopussa. Ei siis siksi, että siellä olisi ollut tylsää, eikä siksi, että Harkimon jäkispisnes eli Jokerit saivat suoraa sponssitukea Veikkaukselta 200.000 euroa / vuosi, vaan siksi, että hänellä oli uusi pisnes tiedossa: Tampereelle pykättävä monitoimiareena-kasino-viihdehelvetti. Hänen Starsquad -konsulttiyhtiönsä on hommassa mukana kyynärpäitä myöten ja Veikkaus on yhtenä osapuolena tuossa peligehennassa. Lienee siinä kai sitten kyse suuremmista pelimerkeistä kuin vaatimattomista parin sadan tuhannen sponssauksista. Tampere monitoimiareena-pelihelvetti will be rules.

Mutta ei Hjalliksen ovi Veikkaukseen kokonaan sulkeutunut, ei tietenkään. Jokereiden innokkain kannattaja on Veikkauksen varatoimari Velipekka Nummikoski, jonka pääministerimme sinne nimitti varatoimitusjohtajaksi, kuten Hjalliksen hallitukseen. Nummikoski käytännössä päättää Veikkauksen sponsorituista. Jokerifanitus on tässä ihan kiva homma. Korvaus menetetystä vapaa-ajasta Nummikoskella itsellään muuten on 300.000 e/vuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti