maanantai 6. kesäkuuta 2016

Fillarikommunistin ploki





”Karavaani kulkee, demarit ulvoo. Tuohtuneena. Twiittikamaa. Arvostus tulee, kun sen takana seisoo kokonaisena ja omana itsenään ilman viikunanlehtiä. Vääriksi väitteitämme ei ole todistettu. Tätä tietotaitoa meidän on saatava myytyä lisää maailmalle. Pahuus rehottaa, mutta valo voittaa. Oma linja ja omat lelut. Niillä pärjää. Aina vaan. Paha maailma ajatteluttaa. Aina on syytä muistaa, että kun on itselleen ja asialle uskollinen, muu on armoa. Tie ei ole helppo. Ilman kärsimystä ei ole kirkasta sielua. Jokainen päivä tulee elettyä. Matti Nykäsen nerokasta filosofiaa arvostaen – elämä on ihmisen parasta aikaa.

Tulemme toimeen. Kansalla pitää olla valinnanvaraa. Hallituksen kanta päätetään hallituksessa. Tämä on syytä kaikkien käsittää. Minä en vuoda.

Vielä kerran pojat, kohti kuntavaaleja. Heikot sortuu elon tiellä ja jätkä se kun porskuttaa. Nykymeno ei voi jatkua. Vanha Samurai tietää, että mikään kestävä ei tule helpolla. Turtana ei tunne mitään. Kyynisyys on huono kaveri keski-ikäiselle miehelle. Kumman kanssa sinä viihdyt? Erinomaisten vai epätäydellisten. Mieluummin olen siellä komentosillalla ypöyksin kuin otan hatkat.”

- - -

”Olen miettinyt ensi viikon puolueneuvoston avauspuhetta. Suomen politiikka on pelastumassa. Puolueiden välillä on eroja. Eläköön demokratia ja valinnanvapaus.

Vaaleissa mitataan puolueiden kannatus. Ei sitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Tämä on tärkeätä huomata. Vaalien välillä sitä ei mitata. On erilaisia mielipiteitä. Tyhmätkin mielipiteet on saatava esittää. Kaikensortin politiikan alkemia, puidenhalailu ja kiviterapiakommunismi eli niin sanottu NYT-liiteläisyys on kuuluu demokratiaan kuin sika vartaaseen.

Vihertuherrus sai täystyrmäyksen Sveitsissa. Rahanjako kansalaispalkkaan sai kansaäänestyksessä murskatuomion. Eikö raha kasvakaan puissa, josta sitä voisi poimia suoraan automaattiin. Rahaa ei saakaan seinästä ilmaiseksi. Mikä tappio.

Lässytys lyö takaisin. Katsoin Clintonia ja Trumpia CNN- kanavalta. He mättävät toisiaan huolella. Siihen suuntaan olemme menossa. Miksi? Taidan tietää. Vihertuherruksella ja lässytyskristillisyydellä ei sieluja pelasteta.

Täytyy mennä pidemmälle. Clinton ja Trump menevät. Eivät tosin sielujen takia. Vaan siksi, että lässytyksellä ei enää pärjää. Se lyö takaisin, kaikissa länsimaissa.”

- - -

Ensimmäinen osio on koottu “plokinaattorilla”. Plokinaattori muodostaa plokin mistä tahansa. Koneeseen on syötetty Timo Soinin plokeista lauseita, jotka kuten tiedämme, ovat lyhyitä, sähäköitä ja ne iskevät kuin Korkeajännitys, miljoona volttia. Toinen osio on Soinin viimeisin ploki. Se on nimetty ”LÄSSYTYS LYÖ TAKAISIN”. Ihailtavaa tajunnanvirtaa. Hengästyttävää napakkuutta. Nasevia uussanoja. ”Vihertuherrus”. ”Lässytyskristillisyys”. ”Kiviterapiakommunismi”. Nerokasta verbaliikkaa. Kuvailevaa ja osuvaa.

En lähtisi Timo Soinin kanssa viivalle plokinkirjoitustaidossa. En pärjäisi. Tämä on syytä käsittää. Olen turta. Luuseri. Luuserius on huono kaveri keski-ikäiselle miehelle. Se seuraa kuin hai laivaa, ellei muuta kurssia. On ryhdistäydyttävä. Muutan kurssia. Koville ottaa, minä ymmärrän sen. Teen teksteistäni ymmärrettävämpiä. Niin, että siinä ei näy tuherrus, ei kuulu lässytys. Toiset tykkää, toiset ei. Makuasioista ei kannata kiistellä. Tosikon elämä on raskasta ja tylsää. Relaan vähän. Muuten totuus on ensimmäinen uhri. Ei mielipide silti ole väärä, kun se on oma. Vaikka totuus kuolisikin. Totuuksia on yksi tai monta. Valitkaa siitä. Ottakaa tai jättäkää. Olen yksinkertainen sielu, mutta en ole poikkeus. Tyhmätkin mielipiteet on saatava esittää.

(Muuten, jos nyt tällaisen lässytysuskonnottoman fillarikommunistin sallitaan miettiä, mietin vielä sitä ”kiviterapiakommunismia”. Siitä tulee kummasti mieleen kahden perussuomalaisen kansanedustajan pari vuotta sitten järjestämä vaihtoehtolääketieteen seminaari eduskunnassa. Seminaarin aihe ja luennoitsijat näissä olivat suunnilleen samaa joukkoa kaikenkarvaisten jalokiviterapiahuuhaan harjoittajien kanssa. Seminaarin yksi puhuja, verisuonikirurgi, Taija Somppi edustaa "funktionaalista lääketiedettä sekä osteopatiaa". Valvira on rajoittanut Sompin oikeuksia hoitaa kilpirauhaspotilaita. Seminaarissa toinen järjestäjäkansanedustajista kertoi, että hän on käyttänyt homeopatiaa ja että hän on päässyt eroon niskasärystään kalevalaisen jäsenkorjauksen avulla. Seminaarin avannut luontaisterveyden liiton puheenjohtaja Merja Lindström uskoo tiettävästi luontaishoitojen lisäksi mm. neitseestä syntymiseen. Se ei varmasti ole "lässytyskristillisyyttä".)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti